tirsdag 19. august 2014

NIB-utfordring "En god dag starter her"


En god dag starter her.
I helgene har vi all tid i verden til å ligge i sengen og prate. Gjerne i flere timer. Og der holder oss helt til magene begynner å skrike av sult.
Vi dekker bordet, og danderer levende lys og blomster rundt omkring. Det er sånt som hører helgen til. Vi spiser granola med melk, som forøvrig er en favoritt på frokostbordet.
Jeg tar en lang dusj, og unner meg litt jentetid på badet.
 I helgene er det tid og rom til å kose seg litt ekstra, og det er selvsagt ikke sånn at det er dette som må til for at dagen skal bli god. Hverdagskosen er vel så fin. Da er en kaffekopp i hånden, og et "ha en god dag" fra kjæresten alt som skal til.


Her finner du flere bidrag til månedens NIB-utfordring.

Ønsker deg en god dag!

8 kommentarer:

 1. For et herlig og stemningsfullt bilde! Minner veldig om helgene her i huset også. Jeg ble VELDIG klar for helg akkurat nå, og gleder meg litt ekstra til lørdagen.

  Fin kveld fine Wenche. Klem Ane :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Anemor :) Så koselig å logge seg på og finne en kommentar fra deg! Helgen altså, den er til for å skjemmes bort, så det håper jeg du gjør når den kommer :)

   Fin kveld til deg også <3 Klem

   Slett
 2. Deilig! Det e garantert en god dag med en sånn start som det der! Tusen takk for fine gratulasjona om galleriplass både her og der, og gratulerer sjøl også. Du e både flink og fin :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk fina! Og det e vel ingen hemmelighet at det he blitt mange sånne starta på dagen den siste tida ;) Du oppmuntra og gleda både mej og andre stadig vekk - litt gledestrøssel spredt her og der tilbake skulle no berre mangle! :)

   Slett
 3. Hi! I just found your blog via Instagram and I love it! I can't understand a word but I still love your pictures <3

  SvarSlett
 4. Hi there! I just added a translate button to my blog, so hopefully you will be able to read and understand it now :) Thank's so much for the kind words - makes my blogger heart so happy!

  SvarSlett