onsdag 24. september 2014

Boligpluss-utfordringen DIYJeg deltar i utfordringen "Vis oss din DIY-idé" i regi av Boligpluss for første gang. Det har blitt mange DIY prosjekter opp igjennom årene, og det hjemmesnekra sofabordet er det jeg er mest glad i. Etter mange timer med sag, borr, puss og beis gikk bordet fra å være et nedslitt gulnet kjøkkenbord, til å bli et rundt sofabord med en hvitvasket finish.
Og dette var altså utgangspunktet. Nysgjerrig på hvordan jeg gikk frem? her finner du oppskrift og fremgangsmåte på "DIY rundt sofabord". Ta gjerne turen innom Boligplussutfordringen for å se flere bidrag, og for å stemme på det du liker best.

Fin onsdag!

7 kommentarer:

 1. Wow, så bra jobba!!
  Det ble kjempefint:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :) Det tok sin tid, men ble bra til slutt ;)

   Slett
 2. Det e altså sånn en prestasjon det bordet der, æ e (nesten) stum av beundring. Helt stum blir æ jo veldig sjelden, så det e ikke til forkleinelse for dæ altså ;) Tusen takk for den kjempehyggelige kommentaren om soverommet våres og beklager at æ e så utrolig treg på svarfronten. Æ satse på at det blir lettere å følge opp no når kveldan blir mørkere! God-klem!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, none taken altså, skal litt til for at ej blir stum sjølv - så "nesten" teke ej som et stort kompliment! :) Å ikkje tenk på det kjære du, null stress altså. Rart med det, men man he jo faktisk et liv utafor instagram, facebook og blogg ;) God klem til dej lovely lady!

   Slett
 3. hei
  fin blogg du har
  jeg legger deg i i blogglista mi
  ha en fin helg!

  hilsen Åpent^hus

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Så hyggelig å høre/lese :) Håper du har hatt en fin helg!

   -Wenche-

   Slett
 4. Hvad stof er jeres sofa i?:)

  SvarSlett