onsdag 5. juni 2013

Diy stolputeKunne blitt tidenes evigvarende prosjekt om jeg skulle laget en Hay pinocchio kopi, men inspirasjonen er tatt fra det kjente og morsomme teppet. Bilde: Hayshop.no


Nå som jeg har blitt prinsessa av Ebay bestilte jeg mengder av disse filtkulene i ulike farger fra Nepal Crafts. De var veldig profesjonelle, og flinke til å kommunisere med meg. Pakken kom helt fra Nepal på bare 4 dager, hurra for rask levering! Jeg kommer til å legge ut bilder av det ferdige resultatet og om det er ønskelig med bilder av fremgangsmåte kan jeg legge ut det i samme slengen.
Ha en super uke!


11 kommentarer:

 1. kult=) gleda me å sjå resultatet

  SvarSlett
 2. Hvordan fester du de sammen? :) Kjempe kult forresten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Har liksom ikkje komt heilt i gang med det Linn-Kjersti :p hehe..det er sooo mange forskjellige fargekombinasjonar å velge i mellom, så eg må berre bestemme meg :) Skal legge ut bilder med framgangsmåte! ;)

   Slett

 3. Hei!
  Jeg elsker disse følte baller tepper!
  ga meg en god idé, og jeg ser på ebay å kjøpe dem, fordi jeg ønsket å gjøre det, og sannheten er at jeg ikke gå ut, er halvparten hardt! Så kjøp dem gjort opp og klar!
  Hilsen fra Argentina
  Daniela
  PS: Bruk google oversetter, hvis ikke oversette godt.

  SvarSlett
 4. Hei! Kom over bloggen din. Utrolig bra og inspirerende blogg. Er du ferdig med prosjektet ditt med de tovede kulene? Hanne

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Hanne!

   Takk skal du ha, det er kos å høyre. Eg har starta på det og oppdaga at eg ville ha fleire fargar, men då eg skulle bestille frå selgaren på ebay var det mangel på fargar og ei auking i pris. Dette var kjedeleg, men lovar å legge ut bileter så fort eg er ferdig! ;)

   Slett
  2. Hei! Jeg er også nyskjerrig på fremgangen!! :):)

   PS: fantastisk blogg!!!! :)
   Linn

   Slett
  3. Hei på deg!

   Jeg har dessverre ikke kommet så langt fordi jeg ikke har fått samlet sammen alle filtkulene jeg trenger. Har ønsket meg filtkuler i julegave, og satser på jeg får litt fremgang! Det SKAL fullføres! ;)

   Tusen takk! :)

   Slett