fredag 22. november 2013

Bidrag i nibHJEMME 2. utgave
Da jeg startet opp bloggen hadde jeg et håp, og innerst inne et mål, om å få medlemskap i Norske interiørblogger. Og når tilbakemelding om innvilget medlemskap kom fra NIB-jentene, var det en STOR dag for både meg og With Designs. NIB gir meg utrolig mye, og spesielt utfordringene! Jeg får mye energi, glede og inspirasjon til å ta på meg større og mer utfordrende prosjekter. Jeg elsker det jeg driver med, helt inn i ryggmargen!

For en stund siden mottok jeg en forespørsel fra Ann Helen, om jeg ikke ville bidra med en styling til 2. utgave av nettmagasinet nibHJEMME. HALLELUJA, selvfølgelig ville jeg det! Og NÅ, endelig, ligger juleutgaven ute på norske interiørblogger for de som vil lese.

Takk til snille Keiserne fra Keiserens nye for lån av trefjøl, tresleiv, lyseholdere og mye mer! :) og takk til Norway Designs Trondheim for lån av papirartikler og Iittala lysestake!


God helg til dere! 

4 kommentarer:

 1. Jeg så stylingen din, gratulerer! Deilig at noen fortsatt bruker julefargen selv om det skal være fint. Og fint fikk du absolutt til også :) God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Så fint sagt av deg :) Det er fint med hvit jul, men jeg får ikke helt julefølelsen uten det røde innslaget i interiøret og i innpakningen. Neste år kan jeg ha en helt annen mening, men slik føler jeg det altså nå ;)

   God helg til deg også!

   Slett
 2. Kjempefint! Fikk som Lina sier over her virkelig julefølelsen med disse bildene! For meg er jula rød - selv om den kanskje har moderert seg litt med årene ;)
  Utrolig fin blogg du har, legger deg til i feedreaderen min, jeg!

  Klem,
  Ann Merete - KREATIV-I-TET

  SvarSlett
  Svar
  1. :) Det er utrolig fint med hvit jul også, men får mest julestemning av rød jul! Tusen takk, såå glad jeg blir!

   Ha en fin dag!

   Klem

   Slett