tirsdag 11. mars 2014

Styling og coverfoto i 3. utgave av nibHJEMMENÅ er endelig våren her! Og denne gangen er jeg nesten helt sikker, men bare nesten, på at vi har sett det siste av det denne vinteren hadde å tilby. Dagen i går ble brukt til å vandre i Oslo's solfylte gater og kjenne på den første, ordentlige vårfølelsen. Jeg kunne fortsatt kjenne varmen på huden når jeg kom hjem, noe som gav minner om barndommen da jeg kunne være ute fra morgen til kveld, og motvillig måtte gå inn når det var leggetid. 

I går ble 3. Utgave av nibHJEMME publisert, og timingen kunne ikke vært bedre. Også denne gangen fikk jeg mulighet til å bidra med en styling til magasinet, noe som er temmelig stas for en fersking som meg. Og gleden ble ekstra stor da jeg så stylingen på forsiden av magasinet! 
Kaleido brett, klype i gull, skål i gull, bambuskurv med lokk, glass med gulldetalj - 
Alt fra HAY HOUSE OSLO. Tresleivene fra Søstrene Grene er malt med fargekode S0515-G. Kjøkkenhåndkle, tresleiv, vase i keramikk, og kaleido brett fra HAY HOUSE OSLO. Tekanne, tekopp, ballongvisp, brett i porselen, skåler i porselen, brødkurv og apotekerflaske fra Granit Frogner. 


Jeg er så innmari stolt over å ha fått bidratt med litt av min personlighet til et inspirerende interiørmagasin som har så mye fokus på ikke bare unike hjem, trender og interiør, men også menneskene bak disse hjemmene. TAKKNEMLIG er ordet. 

Klikk dere inn på norske interiørblogger for å lese det vårlige magasinet.

Hurra hurra!

9 kommentarer:

 1. Så kjekt! Gratulerer :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer! Kjempefine bilder! du er flink! :)
  Ha en flott søndag!
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hjertelig takk! :)

   Fin søndag til deg også!

   Slett
 3. Åh du er altså så fantastisk flink Wenche! Men det vet du jo at jeg syns allerede ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg sender likegodt det komplimentet rett tilbake til deg! Virker som at du får til alle nye utfordringer du kaster deg ut på, som blant annet å sy fine "hayputer" ;)

   Slett
 4. Jeg henger "litt" etter med å svare de som har kommentert inne hos meg, og har en skikkelig opprydning nå i formiddag. Så nå først vil jeg si tusen takk for at du deltok i giveawayen jeg hadde! De fine ordene dine fortjente jo strengt tatt premiering i seg selv, men du har sikkert fått meg deg at det dessverre ikke ble noen premie på deg denne gangen. Likevel ingen grunn til fortvilelse for jeg har faktisk klinka til med en ny giveaway allerede! Min gamle skolevenninne har blitt plukka ut til å være Bloomingvilles kunstner for sesongen, og nå kan du vinne to flotte illustrasjoner av henne inne hos meg, så du får trekke nye lodd og krysse fingrene på nytt! Ha ei fin ny uke, også gleder jeg meg til neste blogginnlegg fra din kant :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg henger litt etter selv ser du ;) Åå du er skjønn, jeg får hive meg på konkurransen om jeg enda rekker det! Jeg planlegger en bildevegg over sofaen på stua, så dette hadde vært perfekt! Fortsatt fin uke til deg Lina, nytt blogginnlegg kommer snart! :)

   Slett