onsdag 6. mai 2015

Get your priorities straightJeg skal holde dette kort. Som dere sikkert har merket har det vært stille fra meg en god stund. 

Jeg har den siste tiden identifisert hva som er viktig for meg, hva jeg vil ha mere av og hva jeg vil ha mindre av. Selv om kreativitet, gjør det selv prosjekter og interiør ligger hjertet nærme, er det ikke på samme måte som før. Hjertet brenner for flere ting, og prioriteringene har endret seg i takt med hverdagen og livets svingninger. I stedet for å vingle frem og tilbake, poste halvferdige og halvhjertede innlegg på blogg og instagram, tror jeg det beste for både meg og dere er å ha noe konkret å forholde seg til. Jeg har derfor kommet frem til at jeg nå tar en pause fra bloggingen på ubestemt tid. Hvem vet hva fremtiden vil bringe? kanskje er dette noe jeg vil vende tilbake til ved en senere anledning når det passer seg slik?

Da gjenstår det å takke til dere som har fulgt meg. Jeg blir varm om hjertet, lattermild og ydmyk når jeg tenker på dere som har heiet på meg, stemt meg frem i konkurranser, og lagt igjen kommentarer og hjerter både her og der. Det er noe jeg vil ta med meg i minnet resten av livet. 

TAKK til dere,
og takk for meg <3

4 kommentarer:

 1. Takk for en herlig blogg! Du gjør de nydeligste stylinger og tar så fine bilder! Men som du sier, prioriteringene endrer seg jo, og akkurat nå er dette riktig for deg. Jeg håper du har det bra og at vi sees ved en anledning med eller uten blogg :) Klem!

  SvarSlett
 2. Takk for mange flotte blogginlegg Wenche! Det har vore kjempekjekt å følge bloggen din! Stolt stamleser!

  SvarSlett
 3. I'm personally a big fan of withdesigns blog. Thanks for sharing this post.

  SvarSlett

 4. Hey,
  Thanks for sharing this weblog its very useful to put into effect in our work


  Regards.
  coord set

  SvarSlett